flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід за незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів.

30 квітня 2020, 17:11

    Жителю Рокитнівського району Рівненської області, підозрюваному у незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту цілодобово на строк два місяці із застосуванням електронних засобів контролю.

30 квітня 2020 року слідчим суддею Рокитнівського районного  суду Рівненської області відмовлено у задоволенні клопотання начальника слідчого відділення Рокитнівського відділення поліції Сарненського відділу поліції Головного управління поліції  в Рівненській області  про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів відносно підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років.

    Зважаючи на вагомість наявних доказів, що вказують на обґрунтовану підозру вчинення підозрюваним кримінального правопорушення, даних про особу підозрюваного, характеризуючі дані підозрюваного, враховуючи вік та стан здоров'я, сімейний та майновий стан, беручи до уваги мету і підстави застосування запобіжних заходів, що передбачені ст. 177 КПК України, слідчий суддя дійшов висновку про можливість застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту цілодобово на строк два місяці із застосування електронних засобів контролю та з покладенням кількох обов’язків, визначених ч.5 ст.194 КПК України.

За повідомленням прес-служби суду.